طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه (سوپ سفید): سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود.
آموزش طرز تهیه سوپ شیر و اصول پخت سوپ شیر و خامه خوشمزه
سوپ شیر و قارچ پیش غذایی سبک و دلچسب می باشدکه برای طبخ در فصل سرما نیز مناسب است. این سوپ در عین خوشمزگی خود بسیار مقوی بوده و برای تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است. به طور کلی بخش اصلی سوپ ها از مایعات تشکیل شده است و در آنها می توان از موادی نظیر انواع سبزیجات تازه و گوشت استفاده کرد. سوپ ها را می توانید طبق سلیقه خودتان در غلظت های متنوع به صورت رقیق یا غلیظ و در طعم های مختلف ترش، شیرین یا شور آماده کنید.با دلگرم همراه شوید.
ابتدا سینه مرغ را با نمک ادویه و یک پیاز کوچک در قابلمه به صورت جداگانه بپزید.
جو پرک را داخل مخلوط کن ریخته و آسیاب کنید تا انداره آن حدود یکچهارم اندازه اصلی شود. جو پرک را داخل قابلمه ریخته، روی آن آب بریزید و روی شعله قرار دهید. در قابلمه را کاملا باز بگذارید تا جو کاملا باز و لعابدار شود. بین ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و آب آن تا حد امکان تبخیر شود.
شیر را داخل قابلمه بریزید.
قارچ ورقه شده، هویج رنده شده و مغز کرفس را به سوپ اضافه کنید.
یک ساعت صبر کنید تا سوپ جا بیفتد و در آخر کنسرو ذرت و سینه مرغ ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید. نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.